Het BT Event vindt dit jaar voor de dertiende keer op rij plaats. Al vanaf 2006 organiseren vakblad BT, ELBA\REC en SKBN dit evenement voor iedereen die zich bezighoudt met het versterken van de regionale economie door middel van de ontwikkeling van een sterk vestigingsklimaat. Het event kenmerkt zich door unieke locaties, bijzondere sprekers en brengt de dagelijkse werkpraktijk een stap verder. Het BT Event staat stil bij trends rond digitalisering en verduurzaming in de breedste zin en legt uit hoe het ruimtelijk beleid optimaal kan bijdragen aan een beter vestigingsklimaat. Met het BT Event zoekt ELBA\REC naar de nieuwste ontwikkelingen, innovaties en projecten en bieden wij tools waarmee u een sterkere regionale economie bouwt. Effectief en resultaatgericht via praktische workshops en uitdagende plenaire sprekers.

Doelgroep:
Voor strategen en beleidsmedewerkers die zich bezighouden met het verbeteren van het vestigingsklimaat en regionale economie. Het is het jaarlijkse ruimtelijk-economische evenement voor beslissers bij publieke, private en kennispartijen dat meer dan 300 professionals trekt.

 

ABN AMRO CIRCULAR ECONOMY AWARDS

ABN AMRO, BT en Stadszaken.nl zijn voor de tweede keer op zoek naar de beste circulaire werklocaties van Nederland. Samen met een deskundige jury zoeken we de beste circulaire werklocaties en regio’s van het land.

De Circular Economy Awards zijn een jaarlijkse verkiezing van de beste Nederlandse initiatieven op het gebied van de circulaire economie. ABN AMRO beschouwt de circulaire economie als een belangrijke ontwikkeling voor haar eigen bedrijfsvoering. Circulaire oplossingen kunnen een significante rol spelen in de verduurzaming van de gebouwde omgeving. 

De Circular Economy Awards maken zichtbaar hoe bedrijven en regio’s hier op een succesvolle manier invulling aan geven. Zo volgt ABN AMRO de ontwikkelingen binnen de circulaire economie op de voet. ABN AMRO wil bijdragen aan een duurzame samenleving door onder meer de verduurzaming van de gebouwde omgeving in Nederland te versnellen. Zij heeft haar duurzame ambities vastgelegd in Missie 2030, waarin ABN AMRO zich ten doel heeft gesteld dat al het vastgoed in haar portefeuille in 2030 gemiddeld over energielabel A beschikt.

Winnaars 2017
Het publiek en de jury bepaalden in 2017 via een stemming samen de winnaars. Voorafgaand aan de stemming selecteerde de vakjury drie finalisten per categorie. Voor 'Beste Circulaire Regio' waren dat Circulair Friesland, de gemeente Haarlemmermeer en de gemeente Venlo. In de categorie 'Beste Circulaire Werklocatie' waren dat Plug-In-City, Park 20|20 en de Blokhuispoort kans op de ABN AMRO Circular Economy Award. Tot 1 november 12.00 uur kon het publiek meebeslissen. Dit leidde tot twee vernieuwende en circulaire winnaars: Circulair Friesland en Plug-In-City. De award leverde meer dan 100.000 euro aan mediawaarde op met 8 publicaties in landelijke media (o.a. BNR en Volkskrant), 17 publicaties in landelijke vakmedia en 44 publicaties in regionale (vak)media. 

Jury

De jury bestaat uit 5 experts op het gebied van circulaire economie, gebiedsontwikkeling en regio-ontwikkeling. De jury bestaat uit:

  • Cees-Jan Pen, Fontys (juryvoorzitter)

  • Gerard Roemers, Metabolic

  • Christiaan Kuipers, Urgenda

  • Guus Mulder, TNO

  • Bert Krikke, 4thecity. 

Tijdspad

23 februari 2018: Jury komt bijeen om criteria vast te stellen voor ABN AMRO Circular Economy Awards Awards.
15 maart 2018: Elk jurylid draagt op basis van de criteria 5 nominaties aan voor de ABN AMRO Circular Economy Awards.
22 maart 2018: Bekendmaking longlist ABN AMRO Circular Economy Awards.
23 maart 2018: Start open inschrijving voor de wildcards.
22 april 2018: Twee werklocaties en regio's die niet op de longlist staan, krijgen een wildcard.
apr - sept: Genomineerden worden benaderd en krijgen de gelegenheid om beoordelingsformulieren in te vullen.
13 september 2018: Redactie levert input aan bij de jury over de genomineerden.
27 september 2018: Jury komt bij elkaar en nomineert drie genomineerden. 
1 oktober 2018: Online stemming (link volgt).

Uitreiking ABN AMRO Circular Economy Awards tijdens het BT Event. 

 

Tickets

ORGANISATIE

SKBN Elba-Rec BT rom

Copyright © Nationaal BT Event 2018 - Website powered by Diaz IT