Nieuws

Download nu de presentaties van het BT Event

Laatst bijgewerkt op: 07-11-2017 17:28

De presentaties die worden vrijgegeven door de sprekers vindt u terug op www.btevent.nl/presentaties. Staat de presentatie er niet bij, dan komt deze wellicht later nog op de website en dan hebben wij deze op dit moment nog niet in ons bezit. 


Lees verder

Denk mee over de toekomst van Lelystad Airport Businesspark

Laatst bijgewerkt op: 31-10-2017 11:05

Lelystad Airport Businesspark wil op het deelgebied Flight District een hoogwaardig onderscheidend innovatief en duurzaam werkmilieu creëren. Denk in de SKBN Academy op het BT Event mee over deze ontwikkelingen.


Lees verder

Finalisten ABN AMRO Circular Economy Awards bekend

Laatst bijgewerkt op: 24-10-2017 09:37

Park 20|20, Plug in City en de Blokhuispoort zijn de finalisten voor de ABN AMRO Circular Economy Awards in de categorie werklocaties. Circulair Friesland, gemeente Haarlemmermeer en gemeente Venlo maken kans op de prijs voor de beste circulaire regio. Zij strijden voor de ABN AMRO Circular Economy Awards. Op 2 november tijdens het BT Event in Lelystad wordt de winnaar bekendgemaakt. De winnaar in elke categorie wordt bepaald via een stemming. Stemmen kan nu tot en met 1 november.


Lees verder

Nieuwe Workshop: Flevokust Haven en de Next Economy

Laatst bijgewerkt op: 17-10-2017 09:14

Met de aanleg van Flevokust Haven zetten de gemeente Lelystad en de provincie Flevoland vol in op economische groei voor Lelystad en de regio. De binnenvaartterminal is een belangrijke randvoorwaarde voor een aantrekkelijk vestigingsklimaat, maar waarmee ontstaat nu de beoogde economische groei? De noemer ‘next economy’ kent geen eenduidige definitie, maar hoe kan Lelystad hier op in spelen? Begrippen als circulaire economie, biobased economy, energietransitie en crossovers zijn belangrijke componenten.


Lees verder

De next economy komt naar Lelystad

Laatst bijgewerkt op: 12-10-2017 13:37

De wereld verandert snel en dat heeft een grote impact op het verdienvermogen van onze regio’s. Tijdens het BT Event op 2 november 2017 leert u hoe u een sterke economie bouwt op basis van de next economy. Op Lelystad Airport spreken vooraanstaande ondernemers over hun rol in de next economy en kunt u van medeprofessionals leren hoe overheden en regionale ontwikkelingsmaatschappijen deze veranderingen het beste kunnen faciliteren en stimuleren.


Lees verder

Ontmoet de Maker Movement op het BT Event

Laatst bijgewerkt op: 04-10-2017 12:06

De Maker Movement is een breuk met een periode waarin veel is gestandaardiseerd. Nieuwe technologieën en platforms stellen individuen in staat weer eigen producten te produceren. Denk hierbij aan 3D-printers, waarmee we zelf producten kunnen maken. Of aan de App Store, die ons in staat stelt applicaties snel te verspreiden.


Lees verder

Genomineerden ABN AMRO Circular Economy Awards

Laatst bijgewerkt op: 29-09-2017 15:36

BT, Stadszaken.nl en ABN AMRO zijn samen met een deskundige jury op zoek naar de beste circulaire werklocaties en regio’s. Lees hier wie de voorlopers zijn op het gebied van de circulaire economie en ontdek wie er kans maken op de awards tijdens het jaarlijkse BT Event op 2 november in Lelystad.


Lees verder

Bedrijventerreinen in het slop, en nu?

Laatst bijgewerkt op: 26-09-2017 13:47

Cees-Jan Pen trok in Binnenlands Bestuur terecht aan de bel over de staat van bedrijventerreinen in Nederland. Theo Föllings, voorzitter SKBN en medeorganisator van het BT Event deelt zijn visie.

 


Lees verder

ABN AMRO hoofdsponsor Circular Economy Awards

Laatst bijgewerkt op: 26-09-2017 13:24

Wat zijn de beste circulaire werklocaties en circulaire regio’s van Nederland? Die vraag staat centraal tijdens de Circular Economy Awards: een jaarlijkse verkiezing van de beste Nederlandse voorbeelden op het gebied van de circulaire economie. 


Lees verder

Noordelijke provincies onder noemer 'Top Dutch' de wereld in

Laatst bijgewerkt op: 22-09-2017 16:26

De drie Noordelijke provincies hebben na het succes van de Tesla campagne besloten om Top Dutch een vervolg te geven. De komende twee jaar gaan de provincies een Internationale campagne voeren gericht op het aantrekken van bedrijven om op die manier de werkgelegenheid in de noordelijke provincies te stimuleren. Gerard de Boer, eigenaar van Initio, en iniatior van deze campagne zal tijdens het BT Event het succes van deze campagne bespreken en hij legt uit hoe hij regionale samenwerking tot stand bracht tussen drie provincies die elkaar normaliter de tent uit vechten.


Lees verder

ORGANISATIE

SKBN Elba-Rec BT Rijswijk Rijswijk Rijswijk

Copyright © Nationaal BT Event 2019 - Website powered by Diaz IT