Resultaten

Al vanaf 2006 organiseren vakblad BT, ELBAREC en SKBN dit evenement voor iedereen die zich bezighoudt met het versterken van het vestigingsklimaat. Het event kenmerkt zich door unieke locaties, bijzondere sprekers en brengt de dagelijkse werkpraktijk een stap verder. 

Het BT Event staat stil bij trends rond digitalisering en verduurzaming in de breedste zin en legt uit hoe het ruimtelijk beleid optimaal kan bijdragen aan een beter vestigingsklimaat. Met het BT Event zoekt ELBAREC naar de nieuwste ontwikkelingen, innovaties en projecten en bieden wij tools waarmee u een sterkere regionale economie bouwt. Effectief en resultaatgericht via praktische workshops en uitdagende plenaire sprekers. 

Resultaten
Wij zijn trots op onze resultaten en delen die graag met u. U kunt ook de enquêtes van 2016 en 2017 live inzien, zodat u goed kunt bepalen of dit evenement voor u interessant kan zijn. Hieronder vindt u een overzicht van 2017.

Sfeerimpressie BT Event 2017

Mediawaarde 2017
Het BT Event 2017 leverde meer dan 100.000 euro aan mediawaarde op met 8 publicaties in landelijke media (o.a. BNR en Volkskrant), 17 publicaties in landelijke vakmedia en 44 publicaties in regionale (vak)media. 

Wat bezoekers zeggen

  • ‘Complimenten over sprekers op #btevent. Topcongres! #hadjenietmoetenmissen #maggezegdworden’

  • ‘Het is altijd weer een verrassing wat de charme van de locatie gaat toevoegen aan het brede programma dat de bezoeker geboden wordt; interactieve sessies, prikkelende sprekers en voorbeelden uit binnen- en buitenland.’

  • ‘Het congres is een weerzien met collega-professionals uit de bedrijventerreinwereld waarbij het ontzettend waardevol is om nieuwe contacten te leggen en van elkaar te leren.’

  • ‘Mijn collega en ik liepen daar rond en zeiden tegen elkaar: “Wat een grote mannen allemaal, dít is interessant.” Het aanwezige netwerk was imponerend.                                                     

  • 'Je praat elkaar bij en wisselt kennis uit. Want de échte oplossingen worden alleen in de praktijk bedacht.'

Sfeerimpressie BT Event 2016

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
En ontvang wekelijks het laatste nieuws rondom het BT Event.

 


ORGANISATIE

SKBN Elba-Rec BT Rijswijk Rijswijk Rijswijk

Copyright © Nationaal BT Event 2019 - Website powered by Diaz IT