TICKETS BT EVENT

Bestellen Tickets *

>> Genoemde bedragen zijn ex. BTW.
>> Indien u aangeeft recht te hebben op korting i.v.m. abonnement maar dit onjuist blijkt te zijn, wordt automatisch de entreeprijs voor niet-abonnees gefactureerd.


Persoonsgegevens


Persoonsgegevens Collega


Betaalgegevens

Invullen van betalingsgegevens is alleen verplicht bij automatische incasso.Studenten
Voor studenten hanteren wij een speciaal tarief van € 50,- p.p. (inclusief btw.). Studenten melden zich aan via onderstaand formulier en vullen in het 'opmerkingen veld de naam van de opleiding + studentennummer in. Het entreegeld wordt dan verlaagd naar € 50,-.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden deelname evenementen Elba - Rec

  1. Genoemde bedragen zijn exclusief btw.
  2. Inschrijving vindt plaats via een volledig ingevuld inschrijfformulier. U ontvangt een automatische bevestiging en dit is tevens uw entreebewijs voor het congres.
  3. Behandeling van inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst.
  4. Elba - Rec behoudt zich het recht voor uw aanmelding niet in behandeling te nemen. Hierover ontvangt de aanvrager bericht.
  5. Na inschrijving ontvangt u een factuur (mits niet gekozen voor automatische incasso) deze dient binnen 14 dagen te zijn voldaan.
  6. Bij onvoldoende belangstelling behoudt Elba - Rec zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Uiteraard ontvangt u mogelijk betaald inschrijfgeld retour.
  7. Tot 2 weken voor het evenement kunt u kosteloos annuleren.
  8. Bij annulering van 2 weken tot 3 werkdagen (tot en met 27 oktober 2019) voor het evenement zijn wij genoodzaakt 25% van het entreegeld aan u door te belasten. Wel kunt u een plaatsvervanger sturen.
  9. Bij annulering binnen 3 werkdagen voor het evenement of in geval van no-show, zijn wij genoodzaakt 100% aan u door te balasten. Wel kunt u een plaatsvervanger sturen.
  10. Afmeldingen of naamswijzigingen uitsluitend via de mail: t.vanderheiden@elba-rec.nl

Schrijf je in voor de BT Inspiratiemailing!
En ontvang maandelijks het laatste nieuws rondom BT.

 

Het BT Event vindt dit jaar voor de dertiende keer op rij plaats. Al vanaf 2006 organiseren vakblad BT, ELBA\REC en SKBN dit evenement voor iedereen die zich bezighoudt met het versterken van de regionale economie door middel van de ontwikkeling van een sterk vestigingsklimaat. Het event kenmerkt zich door unieke locaties, bijzondere sprekers en brengt de dagelijkse werkpraktijk een stap verder. Het BT Event staat stil bij trends rond digitalisering en verduurzaming in de breedste zin en legt uit hoe het ruimtelijk beleid optimaal kan bijdragen aan een beter vestigingsklimaat. Met het BT Event zoekt ELBA\REC naar de nieuwste ontwikkelingen, innovaties en projecten en bieden wij tools waarmee u een sterkere regionale economie bouwt. Effectief en resultaatgericht via praktische workshops en uitdagende plenaire sprekers.

Doelgroep:
Voor strategen en beleidsmedewerkers die zich bezighouden met het verbeteren van het vestigingsklimaat en regionale economie. Het is het jaarlijkse ruimtelijk-economische evenement voor beslissers bij publieke, private en kennispartijen dat meer dan 300 professionals trekt.


ORGANISATIE

SKBN BT Regio Arnhem Nijmegen The Economic Board
i.s.m.
OostNL Provincie Gelderland

Copyright © Nationaal BT Event 2019 - Website powered by Diaz IT