Resultaten

Voor de 16e keer (sinds 2006) organiseren vakblad BT, ELBAREC en SKBN dit evenement voor iedereen die zich bezighoudt met de ontwikkeling, de herstructurering en revitalisatie van de bijna 4.000 bedrijventerreinen en werklocaties in Nederland. Het event kenmerkt zich door unieke locaties, bijzondere sprekers en brengt de dagelijkse werkpraktijk een stap verder. 

Het BT Event staat stil bij trends rond digitalisering en verduurzaming in de breedste zin en legt uit hoe het ruimtelijk beleid optimaal kan bijdragen. Met het BT Event zoekt Elba-REC naar de nieuwste ontwikkelingen, innovaties en projecten en bieden wij tools waarmee u een sterkere regionale economie bouwt. Effectief en resultaatgericht via praktische workshops en uitdagende plenaire sprekers. 

Resultaten
Wij zijn trots op onze resultaten en delen die graag met u. 


 

Sfeerimpressie BT Event 2020

Sfeerimpressie BT Event 2019

Sfeerimpressie BT Event 2017

Wat bezoekers zeggen

  • ‘Complimenten over sprekers op #btevent. Topcongres! #hadjenietmoetenmissen #maggezegdworden’

  • ‘Het is altijd weer een verrassing wat de charme van de locatie gaat toevoegen aan het brede programma dat de bezoeker geboden wordt; interactieve sessies, prikkelende sprekers en voorbeelden uit binnen- en buitenland.’

  • ‘Het congres is een weerzien met collega-professionals uit de bedrijventerreinwereld waarbij het ontzettend waardevol is om nieuwe contacten te leggen en van elkaar te leren.’

  • ‘Mijn collega en ik liepen daar rond en zeiden tegen elkaar: “Wat een grote mannen allemaal, dít is interessant.” Het aanwezige netwerk was imponerend.                                                     

  • 'Je praat elkaar bij en wisselt kennis uit. Want de échte oplossingen worden alleen in de praktijk bedacht.'

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
En ontvang wekelijks het laatste nieuws rondom het BT Event.

 Copyright © Nationaal BT Event 2022 - Website powered by Diaz IT