Studiereis Innovatieve werklocaties en Campussen

Woensdag 11 en donderdag 12 maart 2020

Helmond Automotive Campus - Thor Park Genk
Novio Tech Campus Nijmegen - Brainport Industries Campus Eindhoven

Innovatie en economische profilering staan volop in de belangstelling. In veel gemeenten en provincies wordt gewerkt aan het versterken van innovatieve ecosystemen en de economische identiteit van de stad of regio. In deze 2-daagse studiereis bezoeken we vier werklocaties en campussen en onderzoeken we de wijze waarop overheid, bedrijven en kennisinstellingen samenwerken. Wij gaan bij Helmond, Genk, Nijmegen en Eindhoven op bezoek om te leren van hun ontwikkelproces. Met welke uitdagingen zijn de overheden en campusorganisaties geconfronteerd, en hoe hebben zij dat opgelost?


Innovatieprogramma met meerwaarde
Bedrijven moeten steeds meer en sneller innoveren om hun bestaansrecht te behouden of versterken. Dat kunnen zij niet alleen. Ook wordt het steeds lastiger voor bedrijven om voldoende talent te vinden en te behouden. Welke rol kan het faciliteren van huisvesting en een aantrekkelijke werkomgeving spelen voor bedrijven om hun doelen te bereiken? Hoe bied je een innovatieprogramma dat echt meerwaarde biedt?

Tijdens deze studiereis nemen we je mee via rondleidingen en lezingen in de wereld van innovatieve werklocaties en campussen. Niet alleen hoe deze tot stand zijn gekomen, maar ook wat de uitdagingen zijn voor de toekomstige ontwikkelingen en wat de rol hierin is van de betrokken partijen.

 
Automotive Campus Helmond

Presentatie Lex Boon
Presentatie Jan Ebbing

Thor Park Genk

Presentatie Annick Javor

Novio Tech Campus Nijmegen

Presentatie Rikus Wolbers
Presentatie Tom Straeter

Brainport Industries Campus Eindhoven

 

FACTS & FIGURES

Wat

2-daagse studiereis Innovatieve werklocaties en Campussen

Wanneer

Woensdag 11 en donderdag 12 maart 2020

Inclusief

Uniek en hoogwaardig programma bij 4 verschillende campussen, busreis, lunches, luxe diner en overnachting plus ontbijt. Begeleiding door TwynstraGudde.

Locatie

Start- en eindpunt bij Brainport Industries Campus Eindhoven of Eindhoven Centraal

Prijs

1500 euro ex. btw.

Organisatie

TwynstraGudde, BT en Elba/Rec