TICKETS BT EVENT

Binnenkort kunt u tickets bestellen voor het BT Event 2021.
Ik meld me aan voor het event en heb een abonnement op één van de vakbladen van Elba-Rec en betaal € 450,00
Ik meld me aan voor het event, maar ben geen abonnee en betaal 499,00 euro
Ik kan het BTevent helaas niet fysiek bijwonen, maar ik kijk en beluister de presentaties van de hoofdsprekers (4) op het hoofdpodium graag op een later moment. Hiervoor betaal ik € 79,50**

*De organisatie houdt zich aan de coronamaatregelen. Bij binnenkomst vragen wij u om een bewijs van toegang. Dit kan zijn: een negatieve testuitslag (maximaal 24 uur oud), of een vaccinatiebewijs (QR) of een bewijs dat u bent hersteld van corona.

**De presentaties van de hoofdsprekers op het hoofdpodium worden opgenomen. U ontvangt uiterlijk 3 werkdagen na het congres een link waarmee u deze 4 presentaties op een door u gewenst moment kunt terugkijken. In beeld heeft u dan de sprekers en zijn of haar presentatie op scherm, zodat u kunt meelezen en luisteren.

Genoemde bedragen zijn ex. BTW.
Indien u aangeeft recht te hebben op korting i.v.m. abonnement maar dit onjuist blijkt te zijn, wordt automatisch de entreeprijs voor niet-abonnees gefactureerd.


Persoonsgegevens

Aanhef: *
Dhr.   Mw.
 
Voornaam: *
Tussenvoegsel:
Achternaam: *
E-mailadres: *
(i.v.m. toezenden bevestiging congres)
Functie:
Bedrijfsnaam: *
Postadres: *
Huisnummer: *
Postcode: *
Plaats: *
Werk en beslissingsniveau
Branche

Betaalgegevens

Betaalwijze: *
Ik betaal na ontvangst factuur ( + € 15,00 )
Ik betaal per automatische incasso ( + € 0,00 )

Invullen van betalingsgegevens is alleen verplicht bij automatische incasso.

Rekeningnummer:
Naam rekeninghouder:
Plaats rekeninghouder:
Referentie:
Opmerking:


Algemene voorwaarden: *
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Deze staan onder het formulier weergegeven.Algemene voorwaarden

 1. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.
 2. Inschrijving vindt plaats via een volledig ingevuld inschrijfformulier. U ontvangt een automatische bevestiging, enkele dagen voor het congres ontvangt u uw entreebewijs voor het congres.
 3. Behandeling van inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. We laten het aantal deelnemers toe met inachtneming van de geldende corona maatregelen.
 4. ELBA\REC behoudt zich het recht voor uw aanmelding niet in behandeling te nemen. Hierover ontvangt de aanvrager bericht.
 5. Na inschrijving ontvangt u een factuur (mits niet gekozen voor automatische incasso) deze dient binnen 14 dagen te zijn voldaan.
 6. Bij onvoldoende belangstelling behoudt ELBA\REC zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Uiteraard ontvangt u mogelijk betaald inschrijfgeld retour.
 7. Tot 2 weken voor het evenement kunt u kosteloos annuleren.
 8. Bij annulering van 2 weken tot 3 werkdagen (tot en met 7 oktober 2021) voor het evenement zijn wij genoodzaakt 25% van het entreegeld aan u door te belasten. Wel kunt u een plaatsvervanger sturen.
 9. Bij annulering binnen 3 werkdagen voor het evenement of in geval van no-show, zijn wij genoodzaakt 100% aan u door te belasten. Wel kunt u een plaatsvervanger sturen.
 10. Annuleren van uw inschrijving om de presentaties van de hoofdsprekers digitaal te ontvangen is niet mogelijk.
 11. Afmeldingen of naamswijzigingen uitsluitend via de mail: t.vanderheiden@elba-rec.nl

* De organisatie houdt zich aan de coronamaatregelen. Bij binnenkomst vragen wij u om een bewijs van toegang. Dit kan zijn: een negatieve testuitslag (maximaal 24 uur oud), of een vaccinatiebewijs (QR) of een bewijs dat u bent hersteld van corona.

Schrijf je in voor de BT Inspiratiemailing!
En ontvang maandelijks het laatste nieuws rondom BT.

 Copyright © Nationaal BT Event 2021 - Website powered by Diaz IT