TICKETS BT EVENT

Bestellen Tickets *

Energietransitie vraagt om een brede inzet, deze korting is bedoeld als stimulans een collega uit een ander domein mee te nemen.

*Collega gelijktijdig aangemeld en op gezamenlijke factuur.

>> Genoemde bedragen zijn ex. BTW.
>> Indien u aangeeft recht te hebben op korting i.v.m. abonnement maar dit onjuist blijkt te zijn, wordt automatisch de entreeprijs voor niet-abonnees gefactureerd.


Persoonsgegevens


Persoonsgegevens Collega


Betaalgegevens

Invullen van betalingsgegevens is alleen verplicht bij automatische incasso.Studenten
Voor studenten hanteren wij een speciaal tarief van € 50,- p.p. (inclusief btw.). Studenten melden zich aan via onderstaand formulier en vullen in het 'opmerkingen veld de naam van de opleiding + studentennummer in. Het entreegeld wordt dan verlaagd naar € 50,-.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden deelname evenementen Elba - Rec

  1. Genoemde bedragen zijn exclusief btw.
  2. Inschrijving vindt plaats via een volledig ingevuld inschrijfformulier. U ontvangt een automatische bevestiging en dit is tevens uw entreebewijs voor het congres.
  3. Behandeling van inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst.
  4. Elba - Rec behoudt zich het recht voor uw aanmelding niet in behandeling te nemen. Hierover ontvangt de aanvrager bericht.
  5. Na inschrijving ontvangt u een factuur (mits niet gekozen voor automatische incasso) deze dient binnen 14 dagen te zijn voldaan.
  6. Bij onvoldoende belangstelling behoudt Elba - Rec zich het recht voor de bijeenkomst te annuleren. Uiteraard ontvangt u mogelijk betaald inschrijfgeld retour.
  7. Tot 2 weken voor het evenement kunt u kosteloos annuleren.
  8. Bij annulering van 2 weken tot 3 werkdagen (tot en met 27 oktober 2019) voor het evenement zijn wij genoodzaakt 25% van het entreegeld aan u door te belasten. Wel kunt u een plaatsvervanger sturen.
  9. Bij annulering binnen 3 werkdagen voor het evenement of in geval van no-show, zijn wij genoodzaakt 100% aan u door te balasten. Wel kunt u een plaatsvervanger sturen.
  10. Afmeldingen of naamswijzigingen uitsluitend via de mail: t.vanderheiden@elba-rec.nl

Schrijf je in voor de BT Inspiratiemailing!
En ontvang maandelijks het laatste nieuws rondom BT.

 Copyright © Nationaal BT Event 2019 - Website powered by Diaz IT